Προπόνηση Κλιμακίου Πελοποννήσου στο Βραχάτι

Το μπάσκετ στην Αργολίδα και στην Κορινθία

eok-banner

 

 

 

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, πραγματοποιήθηκε χθες 20/10/2022  προπόνηση Κλιμακίου,  για  αγόρια 14 και 15 ετών  στο Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου, προερχόμενα από την ΕΣΚΑΚ, την ΕΚΑΚΕΝΟΠ και την ΕΣΚΑΗ υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών κ.κ. Ιωάννη Χρυσανθόπουλου , Χάρη Κουλουριώτη και Γιάννη Δύπλαρου καθώς επίσης και του Περιφερειακού Προπονητή κ. Γιάννη Ματσανιώτη.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και εργομετρική αξιολόγηση υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ανδρουτσόπουλου Παναγιώτη.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης μας είπε :

«Είναι ένα πρόγραμμα της ομοσπονδίας που παρέχει, σύστημα αξιολόγησης βασικών κινητικών προτύπων που χρησιμοποιούν elite clubs παγκοσμίως για να αξιολογήσουν   και να εκτιμήσουν  κινητικές δυσλειτουργίες, κινητικούς περιορισμούς ή ασυμμετρίες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  έχει  βασικό σκοπό να  υλοποιήσει  και να βοηθήσει, επεμβαίνοντας με εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης στην πρόληψη τραυματισμών, στην αποκατάσταση αυτών αλλά και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών  των κλιμακίων»

Από πλευράς  ΕΣΚΑΚ παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ κ.κ. Κων/νος Ρέππας και Πέτρος Κώρος.