ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ JAMBOREE MINIBASKET NEMEA 4-5/2/2023

Το μπάσκετ στην Αργολίδα και στην Κορινθία

eskak-anakoinosi

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΚ, διοργανώνει Jamboree MiniBasket  τo Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 με 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεμέας. 

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε αθλητές/τριες ηλικίας U12 (γεννημένοι το 2011 και 2012), ομάδων καλαθοσφαίρισης του Νομού Αργολίδας και Κορινθίας. 

Στο Jamboree MiniBasket θα συμμετέχουν συνολικά οκτώ (8) ομάδες, τέσσερις εκ των οποίων θα παίξουν το Σάββατο και οι υπόλοιπες τέσσερις την Κυριακή. Κάθε ομάδα θα συμμετέχει, με συγκεκριμένο αριθμό, ορισμένο από την ΕΟΚ, αθλητών. Η επιλογή των αθλητών θα πραγματοποιηθεί από τους προπονητές των σωματείων.  

Το Jamboree πραγματοποιείται στο πλαίσιο του FIBA Europe Youth Development Fund και κάθε αθλητής θα λάβει από τους διοργανωτές δώρο ένα TShirt.  

Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, οι αθλητές θα φορούν φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε διαγωνισμούς ελευθέρων βολών και τρίποντων με νικητές και δώρα.  

Τέλος, ο περήφανος χορηγός της Εθνικής Ελλάδος ΕΚΟ θα συμμετέχει με προωθητική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Παρακαλούμε πολύ όπως απαντήσετε στο tsiares@basket.gr έως τις 22/01/2023  για τη συμμετοχή της Ακαδημίας σας στο Jamboree 4-5/2/23  

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.