Υπενθύμιση σωματείων σε σχέση με λήξη μεταγραφών

Το μπάσκετ στην Αργολίδα και στην Κορινθία

eok-banner

Υπενθυμίζουμε ότι όποια αίτηση μεταγραφής έχει υποβληθεί μέχρι και την 31η Αυγούστου θεωρείται εμπρόθεσμη. Δε χρειάζεται να έχουν δώσει εγκρίσεις ο αθλητής, το προηγούμενο σωματείο (όπου υπάρχει) ή να έχει πληρωθεί το παράβολο. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ.

  • Δεν απαιτείται η εγγραφή του αθλητή για να υποβάλλετε αίτηση μεταγραφής. Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση, ο αθλητής κατόπιν να εγγραφεί και τότε θα μπορεί να δώσει την έγκριση του.
  • Η κατηγορία αιτήσεων Επανεγγραφών δεν έχει προθεσμία μέχρι 31/8 αλλά θα μείνει ανοιχτή έως και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι ελεύθεροι αθλητές/αθλήτριες κάτω των 18 θα μπορούν να επανεγγραφούν σε σωματείο καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
  • Όσες αιτήσεις μεταγραφών υποβληθούν μετά την 31η Αυγούστου θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες, εφαρμόζοντας ότι προβλέπεται από τις ερμηνευτικές οδηγίες του κανονισμού μεταγραφών που μπορείτε να βρείτε εδώ:https://bit.ly/3PXW3sv

Χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφιακή πλατφόρμα:

  • Οδηγίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε εδώ:https://apps.basket.gr/documentation
  • Για οποιαδήποτε απορία σωματεία και αθλητές μπορούν να στέλνουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση:eok-digital@basket.gr